pondelok 24. februára 2014

Životopis v trochu inom podaní... 


... nemám rada stereotyp, zbožňujem cestoviny so syrovou omáčkou a kukuricou. 

Mojou vášňou sú zlaté hodinky Michael Kors, ktorých som aj vlastníkom, skôr ako školu študujem najnovšie vychytávky z Vogue, obľúbila som si Instagram, ...pretože, ma proste dostal! Neznášam žltú farbu fakt! ... láka ma každé dobrodružstvo áno áno. ... nedám dopustiť na listerine (keeps teeth whiter), btw hlavne po hard core party ;) Nadviazala som vzťah so samoopaľovacím mliekom ááá musím povedať, že nám to zatiaľ celkom klape ;)

Móda je môj život.

Červený rúž je afrodiziakum, Coco Channel telové mlieko je proste moje ;) 
 :) milujem talianske cestoviny a pizzu, ... španielsky jazyk... aa francúzsku kultúru.. proste LOVE. 
- mám rada spontánnosť, bezprostrednosť yeaah... cestovanie, my natural hair, biele tričká, lebo sú najviac TOP, 27 - 28 stupňov (nech sa dá aj opaľovať), bake rolls je moje šialenstvo, keď mám cesnakový dresing neviem sa ovládať... OU! .. aa milujem coffee  a tú úžasnú pohodičku pri nej ;) biele converse bola láska na prvý pohľad. Cvičím, aby som si udržovala postavu (vždy je čo doháňať ;) 

Nestrácam čas nezmyslami to fakt ne bože, nenudím sa... mám inšpiráciu - tá ma poháňa. Občas vyhľadávam chaos alebo vzrúšo? áno asi skôr to. .. niekedy som fakt lenivá - ale len zdravo naozaj ;) 

Zbožňujem svojich FRIENDS - čas s nimi a smiech... jooj milujem to.

Ako každý bežný občas tejto planéty aj ja si všímam opačné pohlavie haha aa celkom pozorne! ;) ... neviem či som spomínala, ale.. môj mobil utrpel vážny úraz, je v zlom psychickom stave... hovorí sa mi to ťažko, ale navštívil ho ten debil vírus.. a ten mi zobral z mobilu.. aj to posledné!... a to KALKULAČKU!.. čiže teraz musím všetko rátať v hlave a občas to je sakra náročné :( ale snažím sa s tým vyrovnať ;)
... a tento sranda mobil vie byť niekedy taký vtipný, že sa mi schová do druhej ruky a ja ho medzitým nervóznahľadám po celej izbe - to sa stáva. Si robí niekedy zo mňa srandu, ale ja mu to odpustím, keďže už chudáčik nie je až v takom tom dobrom stave ;) 

Priznávam, že ... pokiaľ nemám doma trojuholníkový syr (nazvite si to aj karička napr. pre pokoj v duši)  som schopná najhoršieho! .. môj duševný stav je potom v miernom psychickom rozpoležení tak trochu drastickejšom... vlastne tak trochu viacej v drastickejšom! ;)

WARNING!!! - nemám rada klobásu, slaninu, syr eidam, orechy... inak sa zaraďujem medzi všežrútov (samozrejme s rezervou) heeh.

PODĽA ČOHO MA SPOZNÁTE:  ... dokážem nakupovať celý deň a vôbec nebyť unavená. Ale do životopisu si to nepíšem. 

ZÁVER:  Áno! Možno sa zdá, že mám v hlave iba obchody, ale verte mi keby neberiem život s ľahkosťou a neustále by som na niečo nadávala ako to niektorí pozemšťania vedia... nikdy by som si tak nevážila veci, ktoré mám. Preto tešte sa, radujte sa s každej maličkosti, pretože každý okamih  a naozaj každý deň stojí zato! ;)

a takto nejak vyzerám: 






piatok 7. februára 2014


Style by Blake Lively


     Herečku Blake Lively som "spoznala" v seriáli Gossip girl, kde hrala jednu z hlavných úloh. Hneď mi udrel do očí jej štýl obliekania. Samozrejme, že sa mi zapáčil. Zaujal ma hlavne tento outfit. Nedávno sa mi podarilo nakombinovať oblečenie presne do tohto jej outfitu. A to či sa či výsledok stojí zato, už posúďte vy :)


Blake Lively



                                                                                                                                                                    A tu je môj outfit
         


Myslím si, že kombinácia týchto farieb k sebe bezprostredne ide. Keďže sako je takej skôr zlatistej farby nehodí sa to na každú príležitosť. Zvolila by som to možno na nejakú večernú akciu čo potvrdzujú aj vysoké podpätky. Doplnky zlatej farby podčiarkujú celkový dojem.  Vlasy som mierne natočila, vyfúkala a natupírovala. Hovorí sa, že topánky by mali byť rovnakej farby ako kabelka, snažila som sa to tak doladiť, akurát by bola vhodnejšia nejaká menšia v prípade, že sa chcete takto obliecť na večernú akciu. Čo sa týka make up na večerné príležitosti môže byť výraznejší avšak nie príliš. Ja som zvolila moje bežné líčenie s rúžom ružovej farby, kľudne môže byť aj rúž červenej farby, čo by ženskosť ešte viac zvýraznilo.














sako - New Yorker
nohavice- H & M
biele tričko - New Yorker
topánky -  Tally Weijl
kabela - Reserved
retiazka - New Yorker
hodinky - Michael Kors



Snáď sa vám tento môj outfit páči, prípadne som vás nejako inšpirovala :)




viac o mne: 

facebook: Dominika Makarova
               Dominika Makarova - photomodel
instagram: dominikamakarova
gmail: d.makarova1301@gmail.com
pinterest: Dominika Makarova



nedeľa 2. februára 2014

Sunday in classic


V poslednom čase ma to viac viaže ku klasickému oblečeniu ako k retro kedysi. Tento sveter vyzerá úplne všedne, nenápadne dokonca možno nudne. Avšak práve s takýmito vecami sa dajú najlepšie kombinovať doplnky. Konkrétne tu doplnky nemám nejaké nápadné len zlaté náušničky a hodinky. Cieľom tohto outfitu je hlavne cítiť sa dobre, vo svojom, nepôsobiť príliš výrazne a ako vždy inšpiratívne. Hodí sa to aj k tomuto ročnému obdobiu alebo aj na jeseň. Sveter je naozaj teplý, cítim sa v ňom dobre a najradšej by som ho nosila stále, pretože sa mi páči po všetkých stránkach, farba, materiál, veľkosť čiže môžem len odporúčať. Hodí sa na príležitosti ako napríklad na kávu do mesta, na shopping, prechádzku, kino, von s priateľmi, keď som s rodinou a kde vám len napadne. Myslím si, že ním nemôžete nikdy nič pokaziť.












sveter - Takko
legíny - H & M
kanady - čínsky obchod
náušnice - Takko
hodinky - Michael Kors, Parndorf



Páči sa vám môj outfit? 

Prajem ešte peknú nedeľu :)



my fanpage on facebook: Dominika Makarová - photomodel
instagram:                        dominikamakarova
pinterest:                          Dominika Makarová
gmail:                               d.makarova1301@gmail.com
jobformodels:                  Dominika Makarova