nedeľa 29. marca 2015

Casual day


Aj vy máte tie dni keď jednoducho nemáte čo na seba?? Hm niečo podobné sa mi stáva cca každý deň. O tom, že skriňa praská vo švíkoch radšej hovoriť nebudem. V tieto dni najlepšie staviť na overenú klasiku - aspoň podľa mňa. Snažila som sa vymyslieť ležérnosť + aktuálnosť + sezónnosť a vytvorila som toto. Túto bundičku som vám ešte neukázala, preto nasledujúci príspevok sa musel uskutočniť tak trochu aj o nej. Neverili by ste, ale je z Tesca. Yeaaah.. !! Ale som s ňou šťastná, takže v poriadku. K tejto všetkej ležérnosti som zvolila moju TOP kabelku, ktorou trávim život približne od leta.  Doniesla som si ako suvenír z Korfu. Čiže aj keby bola celá dovolenka o ničom, kabelka to celé dokáže zachrániť, ale to som odbočila. Tento šálik je na mňa moc klasický, ale presvedčil ma, nemôžem zato a myslím, že sa hodí. Čo k takejto klasike patrí sú jeansy. Tieto ikeď už slávia možno 100- té narodeniny v mojom šatníku, predsa len dajú sa použiť. Hodinky sú moja láska - to vám snáď predstavovať nemusím. K topánkám sa nepriznávam, preto som ich nenafotila, ale psst. Make up samozrejme jednoduchý, prišla som nato, že aj s malým Gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo. Omietka zo mňa nepadala, (ale ani nikdy nepadala vážne) takže v pohode. Oki tak nech sa páči takto napríklad v pondelok do práce, to by možno kolegynky ocenili či? Ale snáď ano :)                  

 Prajem krásne dni! 






Ešte som zabudla:

Súťažím v bloger roka, ak ma chcete podporiť svojím hlasom môže TU. Ďakujem pekne.

streda 11. marca 2015

Bloger roka



Ahoj ľudia! Ako trávite čas? Ja síce trochu roztržito, ale snažím sa udržať si nadhľad. K tomu mi pomáha aj moja nedávna aktivita a to zapojenie sa do súťaže Bloger roka. Keďže módu nadovšetko milujem, rozhodla som sa teda vidieť aké sú možnosti, aká je konkurencia. Som rada, že sa táto súťaž rozbehla, pretože to opäť zviditelní brány blogovania. Na margo toho môžem povedať, že dokonca v takom Nórsku ( odkial sledujem moje obľúbené blogerky) už majú poniektoré rozbehnuté vlastné značky. Tým, že majú aj obrovskú sledovanosť a obdivovanosť, im akokeby zabezpečuje úspech. Tak potom, prečo do toho neísť?? Takže teší ma táto súťaž!

Takže milí moji drahí, chcem vás teda vyzvať, komu sa páči môj štýl obliekania, rád si pozerá môj blog a myslí si, žeby som sa možno na tú pozíciu hodila, budem veľmi rada ak za mňa zahlasujete  

v tomto odkaze:

http://www.blogerroka.sk/dominikamakarova/

Urobiť tak môžete každý jeden, stačí len kliknúť na odkaz a zakliknúť LIKE. Nič strašné a mne tým urobíte obrovskú radosť. Poprípade kľudne môžete zdielať ja budem len rada. Stať sa blogerom roka alebo aspoň umiestniť sa v popredných priečkach v oblasti módy by bolo pre mňa ako splnenie malého sna :) Momentálne je vás 290, čo za mňa hlasovalo a ja som vám vďačná!!! Teší ma vaša ochota pomôcť mi, som naozaj pyšná nato koľko ľudí mi pomohlo zahlasovať a koľko stále pomáha. Takže teším sa na vás ďalších poďme dať spolu čo najviac!

P.S. - chystám GIVEAWAY a verte, že máte sa načo tešiť! Ak budete pravidelne sledovať môj blog dozviete sa viac!
P.S. 2 - Neskôr pridám viacej fotiek z nafotenia outfitu. Dôležitú úlohu v novom poste bude zohrávať klasický čierny kabát a povieme si k tomu viac. Teším sa!

nedeľa 1. marca 2015

Sunday coffee

Ahoj ľudia. Keď vidím iné blogy (a pekné) mám chuť tvoriť. Dnes píšem o krásnom dni. O nedeli. Moja ideálna nedeľa je o čase strávenom s rodinou, o dobrom obede, o koláčoch, o pohode ... no, čo je paradox takmer nikdy sa mi to neplní :( Keď vidím moju rodinu zdravú a šťastnú a keď môžem s nimi prebrať, aký bol týždeň, nič iné mi ku šťastiu netreba. Čím som staršia tým viac si uvedomujem, aký je čas strávený s nimi pre mňa dôležitý. Sú mi takým vzorom akým mi nikto nikdy nebude. Preto milujem ten deň, tie dni - s nimi. Milujem dnešok.






K outfitu: Táto čiapka mi robí radosť už asi dva týždne. Všimla som si, že tento typ čiapky baby začali dosť nosiť a preto by bol hriech zaostávať. Natrafila som na ňu v HMku len za 3 eurá. Čo ma veľmi potešilo. A deň mal opäť zmysel :D Neskôr som si spomenula, že mám doma košeľu presne v týchto farbách, tak som si povedala, že nafotím outfit a skúsim inšpirovať. S čiapkou plánujem brázdiť cesty aj naďalej, tak sa teším. Majte krásnu nedeľu plnú pozitívneho myslenia! ;)