štvrtok 16. apríla 2015

Ladies night!

Ten deň sa zapíše do histórie! Deň kedy si Zuzka Hrabovská spomenula, že niekde vo svete má aj mňa. Super! Jakože Zuzi načase! Tak usporiadala oslavu ako za mlada. Obnovili sme opäť spomienky mierne zapadnuté prachom a Trenčín sme si opäť zhlboka užili. Tak ako dobrým zvykom býva - fotečky nesmeli chýbať (zopár fotodokumentácii prikladám). Nechýbal vždy účinný Steps, v ktorom to vďaka Oldies party mierne praskalo vo švíkoch. Konečne som sa z chuti zasmiala po dlhom čase. Že Kateřino??? :D Bolo super zas takto po dlhej dobe odhodiť švestky, vyparádiť sa, pozbierať kamky a ísť sa zabaviť. 

S vedúcou zájazdu:








sobota 11. apríla 2015

Líčenie by LuciaLus: Profesional make-up artist, hair stylist & bodypainter

Zdravííím :) Z predchádzajúceho príspevku mi síce neprišla žiadna správa, no môj príspevok mal cca 900 videní, takže myslím, že môžem byť spokojná. Včera som mala možnosť zúčastniť sa školenia pod vedením profesionálnej vizážistky Lucie Freund. Nelíčila som však ja, ale ja som bola líčená (čo je lepšie ako keď sa o vás takto niekto stará o:). Že vy ste ešte nepočuli meno Lucie Freund??? Kde ste?? Lucka je super vizážistka se vším všudy. Líči celebrity jednu za druhou (prikladám foto), stavia vlastné štúdio, venuje sa tomu, čo ju baví - jednoducho žije svoj sen! Nižšie prikladám nejaké foto, aby ste mali predstavu o koho ide, ku komu ísť najbližšie, s kým si urobiť foto a nakoniec... od koho čerpať inšpiráciu! K Lucke som sa dostala cez Facebook. Keď som videla jej tvorbu - moje pocity boli jednoznačné - pridať si ju a čakať na zázrak, že si ma všimne. A stal sa! Oslovila ma, či nechcem prísť na toto školenie. Samozrejme, že som bola happy a tešila som sa! Na tomto školení som sa naučila nielen nové triky v líčení, spoznala som super baby, ale aj ma motivovalo a zaujalo ako sa Lucia k svojmu úspechu dopátrala! Pochopila som a znova som sa utvrdila v tom, že VŠETKO IDE a VŠETKO SA DÁ! A len tí ľudia, ktorí idú odo dna pochopia, o čom život je. Veľmi dôležité je PÝTAŤ SA, PÝTAŤ SA a ešte raz PÝTAŤ SA!!! Viem, že to možno hovorí tá "pravá", ale je to tak, keď človek niečo chce, nespýta sa, bojí sa - hanbí sa spýtať vtedy sa ťažko niekam dostane - viem o čom hovorím, keďže som už nato párkrát doplatila. Tento rozhovor bol ďalší taký, ktorý ma motivoval, zaujal a rozdráždil napísať o tomto článok na blogu  - páčia sa mi ľudia nebojácni, tvrdí, skutkovo činní, ambiciózni... Vtedy som v Úžase. A vďaka tomuto Úžasu som sa včera cítila super! Hovoriť držím palce Lucka je asi aj zbytočné, pretože ona dokáže všetko maximálne dobre a ďakujem jej za túto jednu malú príležitosť s ňou!
P.S. Ďakujem aj budúcej vizážistke Naty, ktorá sa o mňa postarala a držím palce! Taktiež som rada, že som spoznala Angeliku, ktorej to vo fotení fakt ide. Naťa - verím, že nabudúce nám to spolu vyjde lepšie a ja viem, že áno. A Beu, ktorá svoj talent rozbieha v otvorení novej hostessingovej agentúry (čo mi je tiež veľmi blízke) tak snáď sa jej bude dariť a snáď si ma potom niekde vyberie, možno už aj o týždeň - dúfajme! :)

Fotky zo včera:




Teraz niečo profesionálne nafotené z jej tvorby:







Niečo z tých celebrít:



Ak chcete vidieť viac z jej tvorby, nech sa páči: LuciaLus: Profesional make-up artist ,hair stylist & bodypainter

Ešte raz vďaka za všetko Lucka a snáď ťa niekde opäť uvidím! :)

pondelok 6. apríla 2015

Uspieť v blogovaní

Ahojte snáď ste si sviatky plne užili a prichádza narad opäť nový týždeň. Ja tu stojím s týmto outfitom, pripravená čeliť pozitívam a negatívam z vašej strany. Úprimné pánbohzaplať za každú pochvalu, ale jasne aj za kritiku, pretože obe poháňa vpred. Móda ma baví a snažím sa aspoň takto (prostredníctvom blogu) v nej zviditeľňovať. Viem, že vždy sa nájde niekto kto nedopraje, ale ak by sme si to mali všímať nikdy by sme sa nikde nedostali. Takže aj ja robím to čo ma baví, vždy som to robila a vždy to aj robiť budem, pretože ma to napĺňa a teší. Ak sa niekomu páči ako sa obliekam, je to pre mňa doslova pocta a keď aj počujem dokonca z úplne neznámej strany, že môj blog je čítaný som šťastná- veľmi šťastná! Rada by som niekedy trávila aj viacej času nad tvorením outfitov - len neviem či to niekoho zaujíma. Preto keby som vedela, že sú tu nejakí ľudia, ktorí si môj blog pozrú, prečítajú a niekedy ich dokonca aj v niečom inšpiruje tak by som určite nad tým trávila aj viacej času, len mi to treba dať vedieť. Toľkoto moje úprimné vyjadrenie. Viem, že mnohí sa možno aj "hanbia" okomentovať verejne, aby si niekto nemyslel a pod. No akékoľvek pocity z môjho blogu mi môžte zvestovať správou. Poteší ma všetko či už pochvala alebo kritika. Ak to bude kritika, som ochotná na sebe viac pracovať a zlepšovať sa, aby bol môj blog čítanejší a čítanejší. 

Tu môj dnešný outfit:







Tento outfit ma napadol úplne náhodou. Podľa mňa je fajn. Šiltovky síce nenosím, ale teraz sa mi hodila ako inšpirácia pre vás. Šiltovku mám z Crop townu, nohavice z čínskeho obchodu, tričko som dostala - skôr som to nosila na doma, ale teraz sa mi to hodilo, dokonca to veľmi rada nosím. Náhrdelník som dostala, čiže neviem odkiaľ pochádza. Lodičky myslím, že z Deichmannu.

Tak... ak sa vám môj blog páči, budem rada za každú jednu asi skôr správu ako koment. A prajem pekný týždeň, snáď prídem s ďalším príspevkom opäť možno nejakým inšpiratívnym pre vás.

Mimochodom svoj najmenší talent sa snažím zviditeľniť aj tu:

Bloger roka

Je to súťaž blogerov z celého Slovenska v rôznych oblastiach. Ja súťažím v móde. Ak mi niekto drží palce a dopraje mi budem rada ak za mňa zahlasujete likeom. Vďaka za každý hlas!

Krásne dni.