utorok 28. júla 2015

Outfit na každý deň

   
       Ahojte prichádzam za vami s veľmi praktickým nápadom na outfit, ktorý sa hodí takmer úplne všade. Ide o typickú letnú kombináciu, ktorú si môžete obliecť na niekoľko spôsobov. A to je biele tričko/tielko s riflovými kraťasmi.


       Musím povedať, že biele tričká tvoria podstatnú časť môjho šatníka. Mám všetky možné strihy,
krátke, dlhé, ku krku, s výstrihom, športové, elegantné, pohodlné... proste asi všetky. A musím taktiež povedať, že mi zachránili život už niekoľkokrát.

   
 Cez leto milión akcií a keby mám zakaždým riešiť, čo si oblečiem bolo by to dosť drsné. Preto to veľakrát riešim takto. Vezmem biele tričko navolím doplnky rôznych farieb (kabelky, bižutériu, slnečné okuliare...) a zakaždým je ten outfit iný ikeď mám stále to isté tričko.

 
          Najlepšie na tom všetkom je, že obyčajné jednoduché tričká sú vždy tie najlacnejšie. Čiže majland ušetrený. U mňa jednoznačne však najviac boduje biela farba. Dá sa naozaj zladiť so všetkým, myslím že viac ako iné farby. Konkrétne toto mám z HM len za 5 volov.

   
      Vždy sa nosili a stále sa nosia riflové kraťase. Toto leto sa nosia so zvýšeným pásom. Čo hovoríte na tento strih? Páčia sa vám viac ako klasické bedrové? U mňa jednoznačne tentokrát bodujú s vyšším pásom. Pekne zvýraznia postavu, zadok ...schovajú bruško. Sranda nie? :D Ja som na tieto natrafila v mojom obľúbenom obchode - Bershke a stáli len nejakých 12 eur, čo je celkom znesiteľné nie?



      Mojou najväčšou závislosťou medzi doplnkami pre toto leto sú jednoznačne slnečné okuliare. Ikeď ich mám veľa, stále mi nestačí. Vždy sa nájdu nejaké, aké ešte nemám. Keďže toto leto na 1.mieste jednodznačne figuruju tie s farebnými sklami, v mojej zásobe sú už druhé (samozrejme s inou farbou). Mám ich zo stránky letný hit. Po preštudovaní ich stránky zistíte, že majú naozaj zo všetkého a vedela by som si vybrať znova a znova!
 

        Vždy keď vytváram príspevok - outfit (a keď chcem udávať inšpiráciu) musím myslieť na všetko. Takže okrem oblečenia a make upu aj vlasy. Teraz som sa s nimu pekne pohrala. Natáčala som dlho dlhoo, ale oplatilo sa. S prácou som spokojná, mala som chuť k tomuto outfitu na crazy vlasy a zmenu. Použila som aj príčesky so živých vlasov, preto ich mám dlhšie.


       Keďže na fotkách dominujú výrazné farby, hodí sa aj výrazny make up. A tým je v tomto prípade červený rúž. Myslím, že žiadny iný by sa mi tu nehodil viacej, preto som zvolila tento. Je veľmi ženský a crazy.


       Čo sa týka celkového outfitu, stačí ak pridáte napr. opasok a náušnice jednej farby - máte vytvorený outfit. Alebo zladíte s riflovou budnou ak je chladnejšie. K tomuto outfitu môžete nosiť akúkoľvek obuv od conversiek cez baleriny po lodičky.


          Pri vytváraní príspevku - outfitu - musím myslieť aj na pozadie pri fotení. Nemôže mi napríklad outfit splývať s pozadím, musím mať jasne vytvorenú predstavu premyslenú, vždy čo najviac do detailov. Tentokrát mi veľmi vhodné prišli grafity, tým že je prostredie "haki baki" outfit vyniká. Nevynikal by napríklad na fotení pri bielej stene atď.

Sledovať ma môžete ja na Instagrame.

Krásny večer...

Dominika

nedeľa 26. júla 2015

Zažiar!

 

           Neviem, čo cítite vy keď stretnete muža svojich snov, ale ja presne viem ako sa cítim keď vidím krásne šaty! Celá sa rozochvejem, srdce sa mi rozbúši, nezmôžem sa na slovo, prestanem sa ovládať, strácam nad sebou kontrolu a jediné načo sa zmôžem je len akési FUUU... !!


        Keďže šaty sú ,,áčkového" strihu pekne zakryjú boky a zvýraznia pás. Kvetovaný vzor samo o sebe podčiarkuje krásu ženy. Šaty nie sú výstredné, dokážu vyniknúť. Ak zvolíte topánky s opätkami budete sa cítiť sebavedomejšie a dôležitejšie. Ako doplnky som zvolila veľké kruhové zelené náušnice, ktoré sú príjemným doladením.
     

        K letným šatom patria typické pipinovské  slnečné okuliare. K romantickým a rôznofarebným šatám sa hodia len jednoduché topánky jednej farby (ako aj doplnky). Ak by ste volili dvojfarebné topánky, celý outfit by mohol pôsobiť prekonbinovane.


      K takýmto šatám sa hodí aj kabelka. Aj malá, aj väčšia záleží kam idete. Malú by som zvolila len na prechádzku, väčšiu - na nákup alebo do práce. Make up som zvolila len jednoduchý, no podľa mňa najvhodnejší a zároveň ženský. Jemný ružový rúž dokáže z vás urobiť divu.


                                          Viete, čo potrebuje žena nato, aby bola šťastná?
                     Potrebuje sa cítiť krásna! A presne tak som sa ja v týchto šatách cítila!


piatok 10. júla 2015

Desatoro božích prikázaní na kúpalisku

Je piatok, najkrajší deň v týždni, VITAJTE! Víkend je za rohom a možnosť, že navštívime kúpalisko je relatívne dosť vysoká. Ako zapôsobiť ako mega super najviac špica bohyňa a ako nevystrašiť ostatných ľudí naokolo?  Nech sa páči, ZOZNAM neriadených striel práve prichádza!



bod č. 1: Ak nechcete rozsvietiť celé kúpalisko načerpajte najprv doma na dvore aspoň ako taký opálený základ!

bod č. 2: Sorry, ale tie vyblednuté a vyťahané plavky spred roka už vážne nie sú SEXI! Čo myslíte na koho nimi zapôsobíte?? NA NIKOHO! Presne tak! Poprajte im šťastný posmrtný život a dajte im už navždy DOVIDENIA!

bod č. 3: Použite mozog. Doprajte si tie najkrajšie plavky aj keby mali stáť MAJLAND (leto je len raz za rok, tak prečo to nevypeckovať) nech sa môžte sebavedomo pretŕčať pri bazéne. Tie závistlivé pohľady haterov zato stoja! A vy sa budete cítiť znovu like a boss!

bod č. 4: Nahoďte brilky! POZOR! S farebnými sklami, tie sú toto leto najviac IN! Nezabudnite na fotky...

bod č. :5: Zabudnite na opaľovanie niekde na tráve v úzadí kúpaliska! Pekne krásne sa vygúľajte k bazénu (tam najviac opaľuje), natrite sa olejom a ukážte telo, na ktorom ste doteraz tak makali. 

bod č. 6  : Keď už zbadáte toho najväčšieho alfa samca kúpaliska NEZAČNETE slintať ako zmyslov zbavená, suverénne vypnete hruď, dajte mu najavo, že ste si ho VŠIMLI, mierne viditeľne nenápadne hoďte VLASMI a ďalej si ho nevšímajte!

bod č. 7: V prípade, že si dovolí na vás niekto prsknúť vodu s bazéna (keď už sa pri tom bazéne opaľujete) prv než zrovnáte kúpalisko so zemou a vyvraždíte každého jedného pomyslite si, že väzenská uniforma by vám aj tak asi nepristala a pokračujte naďalej v opaľovaní!

bod č. 8: Je mi jasné, že použiť drdol na tieto horúce dni je ten najpraktickejší nápad (okrem vyholenia hlavy), no PREBOHA NEPOTÁPAJTE sa s ním! Ešte raz: Nepotápajte sa s drdolom!! Chce sa mi volať všetky sanitky, armádne služby a lietadlá, keď to vidím. Ak sa, ale rozhodnete vstúpiť do toho rizika a ponoríte sa, zdrhajte z kúpaliska najrýchlejšie ako sa dá, nech po vás ani prach nezostane! Pôsobí to totiž strašne ASEXUÁLNE!

bod č. 9: Kľudne si doprajte atmoškový kúpaliskový hambáč, hranolky, zmrzku ... je leto, máte to ODPUSTENÉ!

bod č. 10: Robte FOTKY (to sa nosí) a užívajte si tú POHODU ...


Prajem maximálne opálenie!


Dominika ...