streda 28. októbra 2015

Lovely.


Ahojte už dávnejšie som Vám chcela napísať o tejto dlhej sukni. Dlho som hľadala nejakú, no vzhľadom nato, že nie som najvyššia (a pri pomyslení, že by mi možno tak nesedela) som jej nedávala veľkú šancu. No jedného krásneho dňa som navštívila Pull Bear a tam na mňa svietila ona - krásna, žltá, z príjemného materiálu, cenovo nie až tak nedostupná a tak som šla do toho!


Tento outfit síce nie je inšpirácia na jesenný outfit, no keďže je to jeden z mojich najobľúbenejších musela som ho pridať. V Pull Bear som narazila aj na tieto hnedé sandále na platforme a poviem vám nosia sa mi ú-ž-a-s-n-e! 


K tomuto outfitu som navolila výraznejší náhrdelník, ktorý som si kúpila v Tally Weijl. Takisto je jeden z mojich najobľúbenejších, bol síce drahší, no nebanujem. Milými sú v tomto prípade aj naušničky taktiež v podobe perličiek.


Fotiť sme boli v Bratislave v uličkách starého mesta. Za fotky ďakujem Michalovi Rausovi. Omnoho ľahľšie sa fotí keď jej aj fotograf nápaditý.


Líčenie som zvolila veľmi jemné ako môžte vidieť. Tento účes som si urobila pomocou tej vlasovej špongie, vďaka nej som mala účes urobený za 3 minúty maximálne :)


Kabelku mám z dovolenky. Je v podobe značkovej kabelky Prada. Nosím ju veľmi rada, pretože sa dá nosiť na dva spôsoby - do ruky alebo cez telo.


Moje nikdy nekončiace zlaté hodinky Michael Kors sú mojou skoro každedennou rutinou. Teším sa z nich vždy keď ich mám na sebe. Jednoduché biele tielko mám z HM a myslím, že bolo najvhodnejou možno voľbou k tejto sukni.


Ďakujem vám za čítanosť môjho fashion blogu. Veľmi si to vážim, ak som vás niečím inšpirovala dajte vedieť čím.





utorok 20. októbra 2015

Krajšia za 2 minúty

Chcete byť krásna na fotkách, robíte pre to všetko možné trieskate si hlavu o stenu, búchate dverami a ono to stále nie a nie prísť?  Hm! Kde len môže byť problém?
Prezradím Vám teraz jedno obrovské tajomstvo! 
Polka obyvateľstva čítajúcich moj blog si povedia, že veď to už každý pozná a načo robím z toho takú vedu a pre druhej polke možno práve odkryjem objav sveta.

Ideme nato!

Skúste sa zapozerať na túto foto: 


Teraz sa skúste zapozerať na túto foto:


Vidíte niečo? 

Už začínate tušiť prečo sú všetky vaše kamky také krásne na fotkách a majú tam milión päťsto lajkov? A vy nič?

Pripútať sa! Postup ako to docielime môže byť totiž dosť rýchly:

1. Stiahneme si do mobilu bezplatnú aplikáciu InstaPics FX. Pomocou nej si vyretušujeme akékoľvek nedokonalosti pleti (začervenanie, kruhy pod očami, pupaky a ďalšie potvory). 
Keď už to budeme mať môžu sa začať objavovať prvé príznaky šťastia. Môže sa stať, že začnete kričať, jasať, plesať, dupať nohami a všetko ostatné šialené. Dokonca sa môže stať, že sa začnete páčiť sama sebe. 
2. Ak ešte nemáte Instagram - ani neviete akého hriechu sa dopúšťate. Ak ho naozaj nemáte, ani sa s tým nepriznávajte! Ok... Berme do úvahy, že ste tam už zaregistrovaná. Ja k mojej fotke (tej druhej) som si zvolila filter ginza, čo moju fotku dostalo do výslednej podoby. 


Tak keďže už teraz viete toto obrovské tajomstvo tak hor sa skúšať. Najlepšie na tom je, že nepotrebujete nato ani 1 cent. Wow.
Malá poznámka - samozrejme čím lepší foťák tým lepšie!

Tak snáď uvidím teraz na fb nejaké perfiš fotky :)

Btw: čo hovoríte na zmenu? Je vidieť? Nie je vidieť? Skúšali ste to už alebo som Vám hodila dobrý nápad? 





sobota 3. októbra 2015

Jeans.



     Ahojte, hlásim sa s novým outfitom! Je síce ešte trochu letný, no možno bude príležitosť využiť ho ešte. Priznám sa dlho som zháňala takúto riflovú vestu (bledomodrú) - čakala som na rozumnú cenu, ale nedočkala som sa tak som musela investovať. Trikrát som sa prežehnala keď som ju kupovala. Ale inak v poriadku, prežila som. Mám ju z Tally Weijl


       Kupovala som si ju ešte pred letom a presne toľko mi trvalo urobiť príspevok o nej. Rozmýšľala som totiž ako ju zladiť, aby sa mi to čo najviac páčilo, skúšala som ju s rôznym oblečením až pokým som sa nedopátrala k outfitu, v ktorom som sa s ňou cítila najlepšie. A to je tento.


        Navolila som teda k nej biele oblečko (biele tričko a biele krajkové kraťase). Je to taká celkom overená kombinácia, ktorá podľa mňa k sebe ide. Biele krajkové kraťase nosím veľmi rada už vyše roka a nehodlám ich opustiť ani na ďalší rok. Kúpila som si ich na dovolenke (ak si dobre pamätám), no dajú sa zohnať teraz už v hociktorom obchode.


        K takémuto outfitu si myslím obuv béžovej až hnedej farby ideálne hodí. Tieto mám tiež z Tally Weijl a sú super, držia stále (mám ich rok). A hlavne tým, že sú zboku na zips je u mňa veľká výhoda. Nechystám sa totižto zostárnuť pri šnurovaní topánok :D


      Pri fotení outfitu sa samozrejme pozerám aj nato, na akom prostredí chcem fotiť. V tomto prípade som zaexperimentovala a výsledok je podľa mňa super, samozrejme bez dobrého fotografa by to nebolo ono. Touto cestou ešte raz ďakujem za fotky aj za trpezlivosť Marekovi Chnapkovi. Na Facebooku ho nájdete ako  Marek Chnapko. Musím povedať, že nato, že je začiatočník ide mu to veľmi dobre a už teraz sa teším na ďalšiu spoluprácu s ním.


    Na fotke mám opäť príčesky, ktoré ani nie sú vidieť vďaka vhodne zvolenej farby. Podľa mňa mať príčesky je miliónkrát lepšie ako dať si predlžovať vlasy za nekresťanské peniaze. Ja mám tieto asi rok a držia stále, všetko super a nemusela som ani obetovať všetok svoj majetok.


    Ak sa Vám moje fotky páčia a radi by ste videli do budúcna tiež nejaké ďalšie, kľudne si ma pridajte na Instagrame, kde ma nájdete pod menom Dominika Makarova, tam pridávam asi najviac fotiek alebo potom na mojom portfóliu na facebooku - Dominika Makarová - photomodel, kde môžte vidieť fotky, ktoré napr. na blog nedávam. Budem rada ak ma svojím like na stránku podporíte a tým Vám pomôžem inšpirovať sa vo svete módy alebo fotomodelingu.

     
       Ako doplnky som zvolila len jednoduché biele visiace náušnice. Myslím si, že outfit príjemne dotvárajú. Mám ich zo Sixu. Fotky sme robili na jednom družstve a musím povedať, že presne takto nejako som si tie fotky pred fotením predstavovala. Takže fotograf splnil moje očakávania a tým sa mi snáď podarilo ich Vám predostrieť v čo najlepšom svetle.


        Aj make up som zvolila len jednoduchý samozrejme s jemným rúžom. Nalíčená som tu podľa vidia, ktoré som uverejnila v predchádzajúcom príspevku, nájdete ho tu: My everyday make up routine a opäť ma poteší, ak sa vyjadríte aj k nemu, či sa Vám páči alebo nepáči, či ste skôr za extravagantnejšie líčenie alebo takéto jednoduché? Budem rada za každú odpoveď.


Teším sa, že ste si pozreli tento príspevok. Verím, že som Vás niečím inšpirovala ak áno dajte vedieť čím. Môžte mi tiež dať vedieť či sa Vám aj samotné fotky páčia. Teším sa na každú reakciu!