sobota 30. januára 2016

Ako na obočie: upravovať či neupravovať??

      Ahojte. Ak si aj vy lámete hlavu nad tým ako sa to obočie líči, aby vyzeralo aspoň trochu k svetu tak ste na správnej adrese. Už dlhší čas som chcela urobiť príspevok o tom ako si správne líčiť obočie keďže je to teraz taký trend.
      Ja si obočie upravujem preto, aby vyzeralo upravené, vyvarujem sa toho, aby to bolo neprirodzené, preto iba takto zľahka a vašej tvári to dodá úplne iný dôraz. Moja starostlivosť o obočie je úplne jednoduchá a ráno mi trvá max minútu.
       Na tomto obrázku môžete vidieť moje obočie pred a po. Schválne som si ho nechala viac zarásť, aby ste mali možnosť vidieť tú zmenu. Samozrejme dôležité je si zvoliť správny odtieň a tvar.


Na úpravu obočia používam tieto produkty:


Finálny tvar vyzerá takto:



Postup je maximálne jednoduchý:

1. Ako prvé si pinzetou vytrhám obočie do požadovaného tvaru. Robím si to sama, nie je to také ťažké, časom a skúsenosťami sa to dá. Tie, ktoré ste si ho ešte netrhali odporúčam ísť prvýkrát kozmetičke, ktorá vám ho vytrhá do tvaru aký chcete a vy si ho potom už len budete podľa toho udržiavať.
2. Prečešem obočko do súvislého tvaru ceruzkou od Catrice.
3. Na vytieňovanie obočia som používala aj tiene aj ceruzku, ale ceruzka mi vyhovuje viac,
4. Fixačným gélom od Essence prejdem obočko, aby sa mi počas dňa nerozcuchalo a ostalo ,,zlepené,, - upravené.
5. Ako posledný krok (to robím iba keď mám viac času) rozjasňovačom od Essence prejdem popod obočko a nad a rozotriem štetcom. Tým docielime, že obočie je výraznejšie v pozadí svetlej plochy (tváre).

V komentoch mi môžte zanechať odkaz či sa vám to páči, či nie je príliš hrubé alebo tenké? Alebo nie dobre namaľované, prijímam každý tip ;) Prípadne ak poznáte nejaké super vychytávky sem  s nimi :)


streda 27. januára 2016

Zimné výpredaje: oplatí sa ísť do obchodov či ani nie???

Ahojte. Tak som si povedala, keďže už mám prechodené všetky obchodné centrá (v BA), že by vás možno zaujímalo či sa do obchodov ozaj oplatí ísť alebo radšej sedieť doma pri FB.
   No - moja odpoveď áno aj nie. Na nasledujúcich fotkách budete môcť vidieť aké zľavy som vychytala ja, čo by sa vám možno mohlo hodiť a ak by sa vám to páčilo, aby ste si to ešte stihli kúpiť.

   Ako prvý je tento biely roláčik, ktorý som postovala už na Instagrame. Musím povedať, že biele tričká, topy, pulóvre... nosím úplne najradšej a pri primeranom make upe v nich viac vynikne vaša krása. A navyše biely je veľmi praktický, tento som kúpila v Terranove iba za 5 eur a myslím, že slovo spokojná s ním je naozaj slabé slovo. Určite ho budete mať možnosť vidieť na viacerých outfitoch na mojom blogu.


Ako druhý je tento cropped šedý pulovrík je veľmi príjemného mäkučkého materiálu za 2 eurá!!! z Tally Weijl. Šedá je sama o sebe praktická farba a plánujem k nemu nosiť tie kratučké náhrdelníky.
Teraz počas zimy ma veľmi bavia pulóvre so zimným motívom. Tento som kúpila v H&M za 7 eur, čo je myslím celkom v pohode cena. Ku kúpe tohoto pulóvra ma taktiež motivovala módna blogerka Janatini v jej príspevku Perfect Winter Jacket. No a ostaňte chladní pri toľkej kráse!! :o


Musím sa s vami podeliť aj o kúpu tohto rúžu. Nebol síce kupovaný v zľave, no vyzerá dobre na fotkách a tak som ho samozrejme musela mať :D Ide o fialový rúž značky Rimmel a stál tuším 4 eurá, to je v pohode cena za pekné fotky :D


No a poslednú vec, čo stojí zato ukázať sú tieto lodičky. Vyzerajú kvalitne, majú nevtieravý odtieň červenej farby, primeraný opätok. Kúpila som ich v zľave za necelých 20 eur v obchode Mohito. Sú presne na spôsob od Zary, no tam by ste za ne vyvalili 50 eur. Tieto lodičky sú praktické viac ako si myslíte. Nielenže vaše nohy vyzerajú v nich neuveriteľne žensky, ale dajú sa obuť napríklad aj k business štýlu, k boyfriend štýlu na spoločenskú udalosť atď, atď. To sa vám budem snažiť ukázať v príspevkoch.


Tak to je všetko. Takto som ja uspela v zimných výpredajoch. Ako ste uspeli vy? Našli ste si niečo? Ako ich celkovo hodnotíte?

Ak sa vám tento príspevok páči a zaujímal by vás aj ďalší príspevok odo mňa, stačí len kliknúť na sledovať tento blog a moje príspevky vám budú automaticky naskakovať na nástenku.

Taktiež ma môžte sledovať aj na Instagrame, kde denne pridávam viac outfitov a vecí na inšpiráciu.

štvrtok 21. januára 2016

Pretty winter

       Sú blogerky, ktoré poznám chvíľu, zopárkrát som si na ne klikla, prečítala si ich slohy, pozrela fotky ... ale po čase ma prestali baviť, možno pre ich opakované pózy, pre stále rovnaký pohľad, pre rovnaký štýl ... A sú blogerky, ktoré sledujem už fakt, že roky a keď si na ne kliknem aj každý deň, nikdy ma neprestanú udivovať, pre ich nové nápady, tipy, pre ich krásu, pre to čo nosia, pre to ako žijú ... Vyžaruje z nich niečo, čomu sa dnes hovorí charizma.
       Ja som si povedala ak nemám robiť blog s nadšením ... ak nemám prísť s niečím inšpiratívnym alebo zaujímavým ... tak nech ho radšej nerobím vôbec.


     Nech sa páči dnešný konečne poriadny zimný outfit s mega úžasným kožušinovým kabátom, do ktorého som sa na prvý pohľad naozaj zamilovala. Cítila som sa v ňom ako ozajstná pani a tie pohľady okolo mňa na mňa som si naozaj užívala.






Za prekrásne fotky ďakujem šikovnej fotografke Katke Nedoroščíkovej, ktorej tvorbu si môžete pozrieť TU. Ak vás tento kabát zaujal, viac si o ňom môžete prezrieť na eshope ZOOT.

Ďakujem, že ste si pozreli môj príspevok a budem rada ak mi zanecháte koment ako sa vám tento kabát páči, či by ste ho tiež brali všetkými desiatimi a či som to dobre zladila so zvyškom oblečenia :)

streda 20. januára 2016

Fury coat

    Ahojte, chcem sa s vami podeliť o zážitok z tohto mrazivého fotenia. Musím povedať, že ako sa začala táto zimšia zima je pre módnu blogerku ťažko fotiť keďže nemám toľko kabátov a búnd, v ktorých sa dá fotiť a na druhej strane mrznúť vonku tiež neznie príliš príťažlivo. No z tohto sklamania som sa prebrala a nabrala na obrátkach, povedala som si tak prečo nie prezentovať zimnú módu, veď tá je tiež veľmi krásna a svojím spôsobom tiež príťažlivá tak ako letná móda. Tak som si povedala poďme do toho. A tu je výsledok :) Btw, čím ďalej tým viac sa uisťujem, že fotky od fotografa v porovaní s tými keď si ich robím sama sú 100 a 1. Verím, že sa vám tento náčrt zo zimného fotenia páči, čoskoro pridám viac foto a detailnejšie.
    Tí, ktorí ma sledujete a klikáte na môj blog a hovoríte si stále nič, podotýkam aktívnejšia som
na mojom Instagrame alebo na Facebooku, kde ma môžte tiež sledovať.
    Prajem krásne dni a ja idem vymýšľať ďalší inšpiratívny zimný outfit :)
    V komente mi môžte zanechať odkaz ako sa vám páčim v tomto kožušinovom kabáte a či by ste tiež taký prijali :)


sobota 16. januára 2016

Relax time

     To viete vonku mráz ... Ani vás len nenapadne, aby ste sa teperili von v tej nasúkanej zimnej bunde a drglovali sa tam, že ano? No a predstava, že ležíte pod huňatou dekou pred televízorom s horúcim čajíkom je predsa len príťažlivejšia voľba. K tejto všetkej paráde by mi už chýbalo len jedno, nejaká super kniha. Jednu takú som objavila nedávno v Panta Rhei. Keď som uvidela podnázov knihy o tom ako sa dokážeme vyliečiť sami bez liekov, mi to prišlo veľmi zaujímavé, že ako je to len možné?? Keď v dnešnom svete sa všetci spoliehajú len na lieky ...
  Aj o tom je toto pútavé čítanie pre mňa naozajstným zážitkom! Vrele odporúčam ;)


utorok 12. januára 2016

Kvalitnejšie fotky na Instagrame pomocou InstaSize


      Ahojte. Vždy keď prídem na nejaký objav, ktorý môže zvýšiť sledovanosť môjho blogu alebo IG snažím sa to vštepiť na môj blog, aby sa mali možnosť o tom dozvediť aj ostatní. 
       Neviem či ste si všimli niektoré vychytané blogerky a blogeri majú fotky na takom bielom pozadí a ešte kvalitnejšie upravené. Tak som si zisťovala ako takéto fotky dosiahnuť a prišla som nato. Je to cez aplikáciu InstaSize. Pomocou nej si akýkoľvek obrázok nielenže vsadíte do ,,bieleho prostredia,, ale aj ponúka ešte lepšie filtre ako na Insta. Ja hneď ako som nato prišla som si to chcela vyskúšať a výsledok je takýto.

toto je fotka hneď po odfotení, bez akýchkoľvek úprav:



toto je fotka vsadená do InstaSize:

A tu máte možnosť vidieť ako je fotka vsadená do bieleho prostredia s pridaním filtru:


Čo hovoríte na túto vychytávku? Páči sa vám? Počuli ste už o nej?

nedeľa 10. januára 2016

Pozor pozor geniálny lak je na svete!

     Čaute babeny oznamujem vám, že už dlhšie je na svete lak, ktorý dá sa povedať spĺňa väčšinu našich požiadaviek a my o ňom ani nevieme. Pozor pozor je to lak od Yves Rocher. A teraz sa podržte! Stačí jedno pretretie, rýchlo schne, pekná sýta farba, vydrží dlho a maximálne sa leskne (ako je vidno na fotke). Čiže nemusíte čakať na starobu kým zaschne a následne si ho ešte pretierať priesvitným lakom, aby sa nechty leskli. Odporúčam vám si tieto laky v Yves Rocher poriadne prezrieť, ja som teda maximálne spokojná a už rozmýšlam akú ďalšiu farbu by som si poriadila.
      Čo vy? Skúšali ste už tieto laky? Spokojné?


sobota 9. januára 2016

Bez prúžkovaného roláku to nejde


... moje púte okolo H&M sa stali čoraz  silnejšími. Predstava, že budem vlastniť tento prúžkovaný roláčik, ktorý má na Instagrame takmer každá fashionistka s tou najlepšou fotkou ma privádzala do akéhosi vzrušenia. Nemohla som uveriť, že tak obyčajný prúžkovaný rolák dokáže narobiť také divy... ale keď tie dievčatá boli v ňom také krásne. Mohli fotku upravovať ako chceli, no tento roláčik im vždy pristál. A tak som si chodila okolo H&M čoraz častejšie s nádejou, že si ho kúpim aj ja. No zakaždým keď som sa pozrela na jeho cenu som odišla s tým najsmutnejším pohľadom z H&M, aký sa len dal. No raz som sa nahnevala a rolák si kúpila aj za tú vyššiu sumu a verte či nie v tomto obyčajnom roláku sa cítim maximálne in, nekričím v ňom a viem, že čokoľvek jednoduché k nemu doladím, bude sa to k nemu hodiť. Čo vy naň hovoríte? Uzreli ste ho v H&M? Zaujal vás?



sobota 2. januára 2016

Rýchlo a zbesilo na party už žiadny problém


 Idete na party alebo ples a celé noci nespite, čo dumáte nad tým aký účes si k tým peckovým šatám za všetky drobné urobiť? Vitajte v klube.
Po všetkých tých prebdených nociach mám pre vás dobrú správu - netreba si hádzať slučku!
Tentokrát som zozbierala všetky sily aj tie najmocnejšie, odhodila zábrany a hor sa bezhlavo do videa.

Čo potrebujete nato, aby ste mohli vyzerať? 2500 nervov, slovnú zásobu všetkých nadávok a mozme ist nato!

1.  Spočiatku môžte vidieť moju skutočnú dĺžku vlasov, no pre lepší efekt som sa rozhodla pre spoluprácu s príčeskami. Sú cca 60 cm dlhé a objednávané zo stránky www.dreamfactorsalon.sk. Ku hlave si ich pripínam sponkami.  Celkový čas pripojenia príčeskov je max. 3 minútky.
2. Vlasy som prečesala spolu s mojimi a vyžehlila , aby spolu splynuli.
3.  Vlasy som si pri koncoch natočila kulmou.
4. Trošku rozstrapatila, aby vyzerali objemnejšie.

Celkovo mi tento účes trval cca 20 minút. Následne, aby som vás zbytočne neunudila dlhým videom som ho zostrihala v jednoduchom programe Movie Maker.  Hudba, ktorú ste na videu počuli ma názov Chainsmokers - Roses. Celé video som si robila sama

Verím, že sa vám teda moje video páčilo, dajte vedieť či by ste prijali aj nejaké ďalšie videá odo mňa a taktiež ak by boli otázky ohľadne príčeskov, kulmy... všetko zodpoviem, dajte tiež vediet či video nie je moc dlhé :) Teším sa na reakcie.

Úces by teda bol, ešte nejaký vydarený make up a moze sa ist plesať! Čo vy nato?

P.S. V budúcom príspevku sa možte tešiť na moju ďalšiu premenu kamarátky. :)


s pozdravom Dominika.