štvrtok 25. februára 2016

Tip na jarný trip v ponuke

To viete... život je ťažký, keď vám na nástenku Facebooku neustále vyskakujú fotky kamarátok, ktoré neustále niekde cestujú .. vlastne ono by to ešte nebolo až tak ťažké keby na tých fotkách nevyzerali maximálne dokonalo ( pozn.:čo znamená dokonalo- super postava, nádherné prostredie a ty tam v tom naj trendy oblečku... no necíť sa za tým PC tak sklesnuto. Preto sa Dominika nahnevala a povedala si aj ona chce niekde ísť. A bolo. Výlet do Benátok.
Všetko by bolo maximálne nádherné keby nemusela zariaďovať ako sa obliecť za bojových podmienok. Povieme si, čo to v tomto prípade znamenajú bojové podmienky: 3 dni s tým, že 2 noci spíte v buse, cez deň mate vyzerať skvelo (priniesť si pekné fotky), nesmie vám byť zima napr. večer a skoro ráno a zároveň, aby ste nenosili  milión tašiek po celých Benátkach len preto, aby ste dobre vyzerali. 

 Keďže Dominika je už tak naprogramovaná, že všade kam ide si musí dať na sebe maximálne záležať, dala si záležať aj tentoraz. Celodenné turné po Benátkach si vyžaduje niečo iné ako lodičky na niekoľko centimetrových podpätkoch. Tak som zvolila tieto pohodlné topánky, ktoré si zaslúžia všetku moju úctu po tom ako som ich znásilnila celodenným prechádzaním. 
No a keby Dominika neštudovala Instagram nevedela by na aké parádne bundy tam môže natrafiť. Preto by neodišla do Benátok pokým by nemala na sebe niečo na čo je právom hrdá. A tak sa stalo, navštívila House v Laugaríciu a tam na ňu čakalo, to čo potrebovala. Chcela som nejakú bundu  typickej jarnej farby - výraznú, veselú, niečo čo mi pozdvihne náladu .. Môj sen sa tam stal skutočnosou a ja som odchádzala vysmiata. Samozrejme výlet do Benátok bol o to krajší a ja som si to mohla uvoľnene naplno užiť. 
Benátky sú veľmi fotogenické, čiže čokoľvek odfotíte bude to vyzerať vždy atraktívne - každý kto tam bol vie. Nám vyšlo dokonca krásne počasie celý deň, kúpili sme magnetky a rozčarovaní z všetkého toho krásneho sme zas v sobotu večer odchádzali naspäť do BA. Vyšlo nás to lacnejšie tým, že sme si tento výlet zakúpili cez zľavadňa, kde sa dá vždy niečo super natrafiť.
Jar prichádza, nápady sa začínajú množiť tak si vyberte aj vy nejaký, stojí to zato.

Otázka k vám: Tešíte sa na jar? Boli ste už v Benátkach? Páčia sa vám?

utorok 23. februára 2016

Americké brownies

Zdravím dámy. Tentokrát sa chcem s vami podeliť o jeden chutný koláčik, ktorý je známy ako brownies. Možno ho niektoré poznáte, možno nie. Čo je pre mňa veľkým plusom navyše je, že je jednoduchý, rýchly a maximálne chutný.
Čo nato potrebujeme? 

300 g horká čokoláda
250 g masla (Hery)
4 lyžice kakaa
1 balíček vanilkového cukru
6 ks vajec
250 g cukru
200 g polohrubej múky
1/2 lyžičky soli
papier na pečenie

Postup:

        Na pare rozpustíme čokoládu s Herou. Potom primiešame cukor, soľ, vanilkový cukor a kakao. Potom pridávame vajcia jedno po druhom a dobre premiešame. Nakoniec pridáme polohrubú múku. Rozohrejeme trúbu na 175 stupňov. Cesto vylejeme na plech a pečieme cca 25 - 30 minút. Dozdobiť ho môžeme čímkoľvek, ja som si zvolila banány a posypala kakaom.
Dobrú chuť :)

Ak sa ho rozhodnete vyskúšať budem rada za spätné info či sa vám podaril a či vám chutil. U nás sa po ňom na druhý deň zľahla zem :)

streda 17. februára 2016

Konečne takmer 10 stupňov

Teraz keď sú teploty trochu vyššie (nie sú mrazy) vytiahla som zo skrine tento krásny bledoružový kabátik, ktorý som si kúpila koncom minulej jesene. Možno ho viaceré poznáte z New Yorkeru, mali ho v zľave dosť dlho ak ho ešte aj stále nemajú. A možno ste si ho omrkli aj vy a tu máte možnosť vidieť ako vyzerá na postave - oblečený. Môžete pouvažovať a ak vás zaujme, prípadne sa rozhodnete si ho ísť rýchlo kúpiť, kým ho ešte z tej zimnej/ jesennej kolekcie majú. Ružovú nejak extra nevyhľadávam (hlavne v kombinácii s mojimi blond vlasmi by to mohlo vyznieť príliš cukríkovo), ale táto bledá mi až tak nevadí. Na pomojkanie slúži jej kožušinka, ktorá sa dá aj zapnúť pri krku ak by náhodou nastal hurikán. Neviem ako vás, ale mňa kombinácia týchto dvoch farieb celkom baví.
        Na kabátiku sa mi páči aj jeho dĺžka a strih. Dĺžka - nemám pocit, že by mi nejak skracoval postavu a keďže mi je tesne pod zadok nie je mi zima na kríže, čo oceňujem. Čo sa týka strihu - ako ste si mohli všimnúť je voľnejší, nie obtiahnutý, čím je aj pohodlnejší a necítim sa v ňom stiesnená. Uprednostňujem k nemu skôr rifle a topánočky typu, aký vidíte. Myslím, že ak by som k nemu zvolila sukňu alebo šaty, nie som si istá či by to vyzeralo najštýlovejšie z hľadiska jeho strihu.
Takúto pohodlnú eleganciu obľubujem, keďže si ju môžem obliecť či už do školy, von s kamošmi alebo len tak hocikde. Ide o taký dievčenský štýl outfitu, verím, že sa vám páči ak nie poteším sa vašim postrehom v komentároch. Myslím, že tento outfit je dosť aktuálny, keďže aj občas prší v týchto topánkach tak skoro nepremoknem ako keby mám obuté nejaké plátenné. Skvelý tip outfitu pre vás. Dajte vedieť či je vám tento štýl obliekania blízky a či si myslíte, že mi sedí. Koho by som zaujala natoľko, žeby moje inšpirácie rád sledoval častejšie, môže tak urobiť cez Instagram. Okrem toho stále sa môžete zapojiť do súťaže súťaže o kabelku Michael Kors. Za fotky ďakujem fotografovi Daliborovi Holcovi. Ak aj vy by ste chceli mať takéto pekné fotky, môžete ho kontaktovať a zároveň pozrieť si jeho tvorbu TU.
                                     kabátik New Yorker, topánky Tally Weijl, čiapka Takko

pondelok 15. februára 2016

Mestský štýl obliekania


     Vždy ma vedeli fascinovať ženy, ktoré sa vedia obliecť z hľadiska ich veku, ich postavy, podľa ročného obdobia ... Je pravda, že kedysi som bola viac na výstrelky, cez zimu som si bez problémov obliekala krátke bundičky a neriešila som čo mojej postave pristane a čo nie, chcela som to hlavne preto, že to bolo IN. Dnes sa však nato pozerám inak.


      Dnes viem, že napríklad také boyfriend džíny nepristanú každej babe rovnako. Inak pristanú babe so 175 cm výškou a inak na babe so 160 cm, preto sa ich radšej vyvarujem :D. Taktiež viem, že pohodlná móda je viac ako byť celý deň oblečená v tom najsvetovejšom oblečení a trápiť sa. Niečo o tom vie aj tento outfit. Ako som už spomínala v nedávnom príspevku, to čo túto zimu najviac milujem sú kožušiny, kožuchy, kožušinové prvky, kožušinové motívy ... skrátka všetko čo sa začína na kožu ... :D Netrvalo dlho a objavila som tento krásny, farbovo praktický kožúštek. To, koľko medzi nami preskočilo iskier už na nete radšej ani nehovorím. A radšej nechcite vedieť ako sa mi rozbúšilo srdce keď som si obliekla.


Keď už som blúdila na zoot.sk ďalej som objavila aj tieto topánky k nemu. Povedala som si, sú tak nádherné, nie príliš vysoké opätky a zároveň opätky, predĺžia nohy, farba sa dá super doladiť... nemôžem ich tam predsa len tak nechať. 


nájdete ich TU.


     V kožuchu aj v topánkach som sa cítila žensky a pohodlne. Myslím, že ním nepohrdnem ani budúcu zimu. Ide o typický mestský štýl obliekania. Som rada, že sa môžem pýšiť takýmto kožuchom ako je tento.




Ak aj vás natoľko očaril, že by ste preň urobili všetko ocheckujte si ho TU. Najlepšie na ňom, že nie je príliš výrazný, nebudete pútať pozornosť iba ak svojou ležérnosťou. 

Inak stále prebieha giveaway o túto krásnu kabelku Michael Kors:


zúčastniť sa jej  môžete TU

sobota 13. februára 2016

GIVEAWAY: kabelka MICHAEL KORS

Ahojte dievčatá tak je tu moja prvá giveaway, kde môžete vyhrať túto krásnu červenú kabelku Michael Kors so zlatým prevedením. Kabelka sa dá nosiť len tak do mesta alebo aj na spoločenskú udalosť. Dá sa nosiť prevesená cez rameno alebo do ruky :)


Čo preto urobiť, aby ste ju vyhrali?

1. sledovať ma na GFC
2. sledovať ma na mojej fanpage na Facebooku a zdielať ju na svojom FB
3. nápisať do komentáru ako sa vám páči môj blog, o čom by ste prijali článok a koľko už sledujete môj blog. Následne zanechajte na seba e-mail v komente, aby som vás mohla kontaktovať.


Súťaž potrvá do 20.2.2016  do 23:59. Vyhráva tá, ktorej koment bude pre mňa najväčším prínosom pre rozvíjanie blogu. Všetky splnené úlohy si samozrejme skontrolujem. V nedeľu 21.2.2016 budem kontaktovať dievča prostredníctvom meilu, ktorá túto kabelku vyhrá.

Teším sa na mojich prvých účinkujúcich :))

Veľa šťastia :)

štvrtok 11. februára 2016

Nákupné maniačky: ako to prebiehalo ???

Ahojte. Takže ako už viacerí z vás možno vedia rozhodla som sa prihlásiť do Nákupných maniačok. Prihlásila som sa dobrovoľne, viac menej zo srandy, zažiť to dobrodružstvo, vyskúšať si načo v móde mám a kam sa môžem šplhať :)


  Natáčali sme štyri dni v týždni a bol to ako úlet z bežného života spoznala som nie len fajn baby (rovnako závislé na móde ako ja), ale aj super štáb, milí ľudia, s ktorými bola hlavne vždy sranda.
   Bavilo ma každý deň vyzerať, nastajlovať ten najlepší outfit aký mám, keďže mi ho každý deň hodnotil stylista. Ak by bola podobná show do budúcna určite by som sa prihlásila. Prekvapilo ma neskutočná podpora na Facebooku. Nečakala som, že aj ľudia, s ktorými už dávno nie som v kontakte mi vyjadrili podporu, ďakujem aj za ,,lajky,,. O tom, či to držanie palčekov bolo na niečo dobré, sa bohužiaľ dozviete až v telke. Bude sa to vysielať ten týždeň od 7. marca na JOJ-ke.


      Za mňa to bolo všetko super, dokonca mi bude za tým aj smutno, bude mi chýbať ten stres keď som nevedela ako sa tváriť do kamery, čo mám povedať... o tom, čo mám hovoriť keď sme boli v šatníkoch u báb, o tom keď sme si skúšali oblečko, o tom ako sme srandovali...
     Bavilo ma vyslovovať svoj názor na dané outifity, bavilo ma hovoriť klady aj zápory, bavilo ma hovoriť to čo si naozaj myslím, tak aby to videlo skoro celé Slovensko.
   

    Na fotkách máte  možnosť vidieť aké outfity som mala oblečené počas troch dní okrem štvrtého - kedy som ja nakupovala. Ak nechcete premeškať tieto časti, kde som si ja zaúčinkovala, sledujte ich Facebook - Nákupné maniačky. Spoznala som krásnu Makeup by Lucid, ktorá ma líčila, taktiež stylistu Maroša Kočišíka, ktorý bol pre mňa veľmi milý, príjemný a bezprostredný.
     O tom kto vyhral, by som Vám najradšej povedala hneď, ale musím vás nechať trochu v nápätí :) :) :) Čiže baby môžem len odporúčať, vôbec to nie je také náročné ako to vyzerá, ak máte nejaké otázky, kľudne sa pýtajte. Naberiete skúsenosť pred kamerami, zistíte ako to takto pri natáčaní fundžuje, čo som ja vždy chcela vedieť, dozvedela som sa množstvo pikošiek zo šoubiznisu, o ktorých sa mi ani nesnívalo, ale o tom snáď niekedy keď budeme spolu ... 

Mám za sebou krásne zážitky, teraz už z nich len vytriezvieť :(

Krásne dni :)

streda 3. februára 2016

Oživiť si zimu pekným outfitom

Ahoj ľudkovia som tu, aby som vám ukázala ďalší z mojich obľúbených outfitov, ktorý ste mohli už vidieť aj na Instagrame. Som veľmi rada, že konečne pred časom nasnežilo, predsa len sneh je určitým spôsobom fotogenický a módne fotky v snehu sú rovnako krásne ako letné v plavkách ;) Na blog ma fotila krásna fotografka Zuzka Grebač. Páči sa mi, že som tentokrát zakomponovala do outfitu veselé farby.






bunda New Yorker, pulóver Terranova, rifle H&M, čižmy - Nowy Targ, Poľsko, čiapka - darček

Ak vás tento pulóver zaujal, tak držím palce nájdete ho v H&M len za 7 evry, ak chcete o ňom vedieť viac kliknite si naň v príspevku Zimné výpredaje: oplatí sa ísť do obchodov či ani nie???. Za takýto veselý outfit som veľmi rada, pretože aspoň takto si oživím tú pochmúrnu zimu. Keďže je táto bundička kratučká nevolím ju na trojhodinové radovánky v zime, ale skôr len na skok do obchodov alebo keď idem niečo vybaviť - tak, aby som vonku nemrzla. Aby som nebola úplne bledá v tvári zvolila som červený rúž, ktorý celý look zvýrazní. Menšia zima mi bola vďaka teplým čižmám po kolená (veď ako sa hovorí zima ide od nôh). Čiapka biela je pre mňa najviac praktická, lebo ju môžem nosiť k hocičomu a jej výhodou je, že sa v nej cítim nielen teplo, ale vďaka veľkému brmbolcu aj trendy.

Ak sa vám tento outfit páči budem rada za každý koment alebo odber :)) A zaujímalo by ma čím si vy oživujete túto pochmúrnu zimu alebo sa radšej nechávate uniesť depkou?

zoot