pondelok 16. mája 2016

To najlepšie z Lascana


        Čo je lepšie ako sa cítiť dobre v pohodlnom spodnom prádle alebo sa sebavedomo promenádovať po pláži v tých najkrajších plavkách, bez toho aby ste čakali kedy sa vám roztrhne vrchný alebo spodný diel plaviek? Upozornenie! Na svete sa už našlo riešenie!
Dámi a páni vitajte v príspevku: To najlepšie z Lascana.sk
Toto je malý výber toho po čom určite na leto vybehnem. S tým, že ako som si stránku prezrela som si vytvorila už aspoň ako takú predstavu akou cestou sa vydám. Som rada, že ma stránka a fotky dokážu inšpirovať. Ako ste na tom vy? Hľadáte si tiež už pomaly nejaké svoje plavky na leto? Niekedy si myslím, že je lepšie začať takto skôr, lebo väčšinou už potom mám pocit, že je všetko pekné vypredané a už sú len posledné kúsky a za nadsadené ceny. A vždy to potom dopadne hrozne :D Čo hovoríte na tento môj výber plaviek a spodného prádla? Vedeli by ste si vybrať?
 instagram: dominikamakarova

streda 11. mája 2016

Ekšn, na ktorú som bola pozvaná ako módna blogerka! Kedy? Kde?

Miss Slovensko 2016: Kristína Činčúrová
 speváčky Twins
           Juchúúú ... som si zakríkla keď mi prišla pozvánka od Niny – stylistky z časopisu Báječná žena. Vždy som obdivovala ako úspešné slovenské blogerky pozývajú  na rôzne akcie a keď dávali fotky z akcií na svoj blog úplne som nad pc slintala a zasnene si predstavovala keby aj mňa raz takto niekto niekde pozval ...
                A tento deň nastal!!! Módna prehliadka Takka na letnú a jesennú kolekciu 2016! A ja som prvýkrát bola pozvaná ako módna blogerka. Čožee? To vážnee?? Veľmi som sa tešila! Udalosť bola len pre pozvaných ľudí (a moje meno figurovalo medzi nimi že čožeee) – pre stylistov, pre redaktorov do časopisov, pre blogerov a ľudí čo sa móde venujú. A ja medzi nimi? No tak oki!! :) Yeaah áno bola som vo svojom svete! Čo sa týka prehliadky musím povedať, že Takko ma príjemne prekvapilo. Doteraz som brala jeho oblečenie ako bežnú nevýraznú nudu, ale potom čo som dnes videla u mňa naozaj výrazne stúplo a asi tam občas zas aj zavítam. Kolekcia totižto hýrila farbami, vzormi, rôznymi kombináciami ... všetkým tým načo som u Takka nebola zvyknutá. Čo sa samotnej akcie týka – jej dizajn sa niesol v duchu čiernobielej a taká bola aj výzdoba. Na akciu prišla  aj tohtoročná Miss Slovensko Kristína Činčúrová a veľmi pekné pesničky nabudené letom odspievali Twinsky, ktoré si idem asi hneď pustiť, lebo naozaj stáli zato. Z akcie som odišla najedená asi aj za troch, lebo toľkým dobrotám, čo mi ponúkali... no nezoberte si keď to tak dobre vyzerá že? Moje potešenie znásobilo aj to, že som sa zoznámila s módnou blogerkou Janatini. Nedalo mi neokomentovať jej blog o tom aká som z neho nadšená, veď posúďte sami len pozor, aby ste sa príliš neuniesli - Janatini. Z akcie som odišla aj s malým darčekom  - darčeková poukážka v hodnote 15 eur a malý prenosný repráčik – na ktorý sa teším keď ho vyskúšam.
           Takže tak – chcela som sa s vami podeliť o túto moju malú radosť a teda, že som bola prvýkrát pozvaná na akciu  ako módna blogerka.  Pre niekoho by to nič neznamenalo, no pre mňa to znamená, že moja snaha venovať sa blogu nie je márna. A že všetok čas strávený nad ním zato stojí. A tu som sa o tom presvedčila.
         Čo vy? Chodíte na nejaké podobné akcie? Stalo sa vám, že vás zavolali ako módnu blogerku?


streda 4. mája 2016

Keď jednoducho nemáte čo na seba

                Ahojte mávate aj vy dni keď nemáte čo na seba? Ja samozrejme každý deň :) Keď už, ale že naozaj si neviem rady veeľmi sa nahnevám a agresívne začnem konať! Ako? Pripášte sa! Škaredo sa pozriem na klasické modré rifle (tie to vždy zachránia), biele tielko - ako inak aaa ... čo navrch??? Po vyhodení všetkých vecí zo skrine razantným spôsobom zistím, že by to tie obyčajné rifle s tielkom chcelo trochu obzvláštniť. Ok! Začnem hľadať zaujímavé blejzre, saká, bundičky.. všetko čím sa dokážem ukľudniť. V tejto fáze zisťujem, že som sa do toho úplne dostala a až zrazu chcem byť pekná. Ok lenže čo ďalej? Po dlhom lustrovaní nachádzam, že mám v skrini aj slnečné okuliare, ktoré by sa k tomu celkom hodili a dlhé čierne náušnice, ktoré už by sa vlastne aj patrilo oprášiť... Výsledok? Jasne! Tento čiernobiely melírovaný blejzer! Beriem ho na seba! Rýchlosťou blesku ho strhnem z vešiaka (tvárim sa ako keby nič) ešte polhodinu sa poobzerám v zrkadle (veď to treba vždy že) a keď už zistím (že nie je na sebe čo viac objavovať) a že nestíham ... odchádzam!
         Takže takéto je niekedy moje chystanie keď neviem čo na seba :) Aj vy mávate podobné stavy?
sako Takko, rifle H&M, lodičky Deichmann, kabelka Michael Kors
 photos by: Roman Šarlina
instagram: dominikamakarova